Заварне тісто та вироби з нього або Смак Франції в маленькому тістечку.
З чим у вас асоціюється Франція? Особисто в мене, з Ейфелевою вежею, парфумами Коко Шанель, піснями Едіт Піаф, фільмами з Делоном, пелюстками троянд (як у рекламних роликах:)) та круасанами.

А чи знаєте ви, що традиційними французькими смаколиками вважаються не лише “булочки у формі півмісяця”, а й еклери, тістечка “шу”, заварні кільця). Сьогодні про способи приготування та оздоблення цієї смакоти розповідала наша випускниця 2002 року, а зараз- майстер виробничого навчання кухарів, кондитерів
ДНЗ “Вишнівецький професійний ліцей” МАКСИМЧУК ТЕТЯНА МИХАЙЛІВНА.
Вона презентувала свій майстер-клас “Заварне тісто та вироби з нього або Смак Франції в маленькому тістечку” Одразу захотілося на Монмартр або, на крайній випадок, у Лілль, милуватися в Палаці витончених мистецтв полотнами Моне та Дега. Томущо у нас сьогодні були витончені “шу”, дивовижні еклери та фантастичні заварні кільця. А ще- своя Ейфелева вежа!