Майстер-клас по приготуванню білково- повітряного тіста.

Напередодні весни завжди хочеться чогось легкого, повітряного та…смачного. Саме таким смачним був сьогодні у ДНЗ “Вишнівецький професійний ліцей” майстер-клас по приготуванню білково- повітряного тіста, який провела майстер виробничого навчання кухарів, кондитерів ГУЦАЛО АЛЛА ПЕТРІВНА .

До речі, ловіть найпростіший рецепт цієї смакоти:
3 білка
1 ст. цукру
0,5 ч. л. лимонного соку
Білки збийте до повітряної піни, поступово додаючи цукор. Влийте лимонний сік і акуратно перемішайте. Відправте тістечка або коржі в духовку на годину при температурі 160-170 градусів.
Смачного!

Залишити відповідь