Фестиваль педагогічних ідей: ГАРБУЗ FEST

День 1.

КОМАНДА))??

Плідне втілення цікавої ідеї , проведення масштабної виховної роботи чи створення позакласного заходу передбачає насамперед КОМАНДНУ роботу. Адже недарма народ каже :”Одна голова -добре, а дві-краще!” А якщо таких голів -десять, а рук-відповідно-двадцять, процес роботи минає швидко , а результат тішить.

Досить часто робота тієї чи іншої людини буває “непублічною” : вирізьбити певні елементи, придумати надійне кріплення чи створити відео сюжети ,використовуючи щоразу цікавіші способи. Без такої допомоги загальний результат не був би плідним.

Саме тому сьогодні хочемо похвалитися золотими руками та світлими головами двох наших СЕРГІЇВ ВІКТОРОВИЧІВ -РЕВІЦЬКОГО та ШУШКЕВИЧА ??

Окремий респект ідейному натхненнику ГАРБУЗ FEST-РИСЬ Оксані Василівні (викладач економіки) та креативному реквізитору- ВОВК Світлані Михайлівні (бібліотекар) за шикарну фотозону.

День 2.
Загальна інформаційна година “Чудо-овоч осені” .
Підготувала та провела Рись Оксана Василівна ( викладач економіки)

День 3.
Майстер-клас з вирізання гарбуза ?
Сьогодні долучилися до світу краси, витонченості та естетичного смаку : ДНЗ “Вишнівецький професійний ліцей” мав за честь приймати у своїх стінах ПРИСЯЖНЮКА АНДРІЯ – талановитого художника й надзвичайно цікаву людину , який провів для наших учнів та викладачів майстер-клас з вирізання гарбуза.
Сказати, що було цікаво-нічого не сказати! Було захоплююче, заняття пройшло на одному диханні.
Щиро дякуємо ,Андрію, що Ви прийняли нашу пропозицію й зайвий раз довели , що навіть прості речі можуть стати шедеврами!

День 4.
Улюблений: частування ??
Наші діти-працелюбні, активні, а тому процес приготування їжі іноді проходить весело))
Дякуючи знанням, досвіду, вмінням та терпінню майстрів в\н ВОЛОШИН НАДІЇ ХАРИТОНІВНИ, САФІЯН КСЕНІ ПЕТРІВНИ та ФІЛИК АННИ ІГОРІВНИ, учні 26 та 36 груп приготували надзвичайно смачні страви з гарбуза!!

День 5.
Для усіх, кому посмакували страви з гарбуза.бібліотекар ліцею Вовк Світлана Михайлівна підготувала цікаву виставку-підбір рецептури
«З ложкою по світу».
Як зазвичай: підведення підсумків.))
Тиждень кухарської справи промайнув дуже швидко.Цьогоріч він був динамічним, насиченим інноваціями, тому віримо, що запам’ятається нашим учням надовго !

Залишити відповідь