Наукововий еко-пікнік м.Кременець

20 жовтня – Міжнародний день кухаря і кулінара. Кухар – це не просто професія, це мистецтво.
Напевне, кухарі з’явилися найпершими серед людей на Землі, адже як інакше можна пояснити, що ми все ще не померли з голоду.


Міжнародний день кухарів був заснований лише в 2004 році. Це відбулося з ініціативи Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств. Справжній кухар – це поєднання не лише знань та досвіду, а й таланту та чуття.
20 жовтня 2017 року майстри виробничого навчання, кухарі-кондитери ДНЗ “Вишнівецький ПЛ” Савчук Інна Миколаївна, Сафіян Ксеня Петрівна, Філик Ганна Ігорівна, Кисіль Наталія Василівна демонстрували свою майстерність, професійне вміння в рамках реалізації грантової програми “Культура, освіта та громада: шляхи до об’єднання”.


Під час Наукового еко-пікніка працівники ліцею проводили майстер-клас із карвінгу. Роботи вражали: завдяки уяві, фантазії, вправним рукам яблука перетворювалися на лебедів, цибуля на хризантеми, ріпа та буряк на троянди тощо.
Колектив Вишнівецького професійного ліцею був нагороджений подякою Кременецької міської ради Кременецької районої державної адміністрації ГО “Кременецька екологічна ліга”.
Участь у незвичному дійстві зайвий раз продемонструвала майстерність, креативність, уміння молодих наставників ДНЗ “Вишнівецький ПЛ”.

Методист ДНЗ “Вишнівецький ПЛ” Шушкевич Л.С

Залишити відповідь