Готуймо смачно

В наш час – час економічної скрути перед кожним , а особливо перед учнями, стоїть питання як вміло розпорядитися своїми коштами та організувати смачне і корисне харчування.

1


05.03.2015 р.на уроці виробничого навчання учні нашого навчального закладу груп кухарів-кондитерів № 25 та № 26 другого курсу навчання проявили ініціативу і вирішили допомогти друзям та одночас показати своє вміння, професійні навички в приготуванні і оформленні пісних страв у дні Великого посту. Їх можна легко, швидко і смачно приготувати з тих продуктів які є у нас в наявності. З допомогою своїх наставників – майстрів виробничого навчання : Савчук Інни Миколаївни, Латуринської Оксани Михайлівни, Мороз Ольги Терентівни, Сафіян Ксені Петрівни молоді кухарі склали меню і оформили страви. Старання учнів були високо оцінені їхніми колегами, педагогами та працівниками навчального закладу. Святково оформлений презентаційний стіл та стіл роздачі в приміщенні ідальні ліцею , приємно вразили кількістю та яскравістю пісних страв. Кожен з учнів , що були присутні в їдальні ,мали змогу скуштувати смачні салати, пампушки та пиріжки з фруктовими начинками, вареники з капустою, голубці та інші страви. Обід видався на славу. Учні та працівники були задоволені сюрпризом і охоче переписували нові та ділилися старими рецептами пісних страв.

2 7 6 5 4 3 8 9 10

 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *